- 500 g kalakutienos kumpio
- 2 obuoliai
- 1 morka
- 1 svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 4 v. š. grietinės
- kmynų
- čiobrelių
- pipirų
- druskos
- lauro lapelių
- sultinio
Mėsą supjaustome nedideliais kvadratėliais, įberiame kmynų, pipirų, čiobrelių, druskos ir smulkiai įtarkuojame česnako, gerai sumaišome. Mėsą kepiname svieste. Kai mėsa šiek tiek apkepa, įpilame vandens tiek, kad apsemtų mėsą ir įdedame šiek tiek sultinio ir įdedame 2 lauro lapelius. Troškiname apie 10 min. Į mėsą įtarkuojame morką, obuolį ir svogūną, paliekame troškintis dar 15 min. Galiausiai įdedame grietinės ir viską išmaišome. Skaniausia ir aš, manau, idealiausia valgyti šį guliašą su bulvių koše :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą