- Makaronai
- 1 tuno skardinė ( geriausia tuną naudoti savo sultyse)
- 1 poras
- 1 morka
- 30 g sviesto
- 40 g sūrio
- 4 v. š. grietinėlės
- 2 v. š. grietinės
- čiobrelių
- pipirų
- druskos
- sultinio
Makaronus verdame sultinyje. Porą supjautome griežinėliais, morką smulkiai sutarkuojame ir kepiname svieste. Kai daržovės suminkštėja, įdedame svarbiausią šio patiekalo akcentą- tuną ir įdedame šiek tiek čiobrelių bei pipirų. Kad tunas ir daržovės pasitroškintų, įpilame kelis šaukštus skysčio, kuriame verda makaronai. Į išvirtus makaronus sudedame daržoves ir tuną, įpilame grietinėlę, įdedame grietinę ir atsargiai maišydami viską kaitiname ant silpnos ugnies. Galiausiai įtarkuojame sūrį ir palaukiame, kol jis išsilydys. Šis receptas iš Beatos blogo, bet aš jį šiek tiek patobulinau ;)))
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą