2012 m. vasario 1 d., trečiadienis

Čili sriuba

-500 g jautienos ir kiaulienos faršo
- 3 čili pipiriukai
- 1 svogūnas
- 3 skiltelės česnako
- pipirų
- čiobrelių
- 2 lauro lapeliai
- 1 skardinė kepintų pupelių pomidorų padaže
- 4 v. š. pomidorų padažo
- sultinio


Faršą kepiname aliejuje, smulkiai su mentele jį išskaidome :). Čili pipiriukus supjaustome griežinėliais, jokiu būdu neišmetame sėklyčių, įdedame į faršą ir šiek tiek pakepiname, įdedame pipirų, druskos ir čiobrelio. Pakepintą faršą dedame į verdantį sultinį ( apie 1 l jo maždaug reikia). Česnaką supjaustome į keturias dalis, svogūną smaulkiai supjaustome arba sutarkuojame ir dedame į sriubą. Įmetame lauro lapelius, įdedame pomidorų padažo. Prieš pabaigą idedame pupeles ir paverdame dar kokį 10 min :) Patiekiame su tarkuotu sūriu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą